Aquest cap de setmana torna el Festival Mondial du Cirque de Demain

Del 26 al 29 de gener el Cirque Phenix de Paris torna a obrir la seva carpa per celebrar el Festival Mondial du Cirque de Demain. Artistes internacionals participen en aquesta competició que acull totes les disciplines de circ. L'artista català Jordi Kerol de la cia Subliminati Corporation, guanyador de l'edició del 2011, hi serà present amb el seu número Welcome to my head.

Des del 1977, aquest esdeveniment anual ofereix a artistes la possibilitat de presentar el seu treball a un públic exigent i a un jurat internacional format per professionals del sector. Sota la direcció d’Alain Pacherie, el Cirque Phenix reuneix desenes d’acròbates, equilibristes, malabaristes, pallassos/es i trapezistes en aquest punt de la ciutat de París per mostrar i compartir els seus projectes.

Com cada any, el festival també convida a artistes premiats d’anteriors celebracions. Enguany, l’explosivitat artística del català Jordi Kerol (Subliminati Corporation) i Dmitry Chernov acompanyaran aquest esdeveniment, on es pot observar la renovació constant de l’art del circ.

La gala serà emesa pel Canal Arte el dia 28, aquí teniu l'enllaç.

La 38ª edició del festival acollirà del 26 al 29 de gener a artistes de tot el món

Compartiu aquesta notícia