El programa PLATEA reforça la presència del circ en les programacions

La quarta edició del programa PLATEA enguany s’allargarà del 25 de maig fins el 10 de desembre. Com a novetat, es reforçarà la presència del circ en la programació, s’afegeix una nova categoria per a espectacles de menys de 25 espectadors i la programació de representacions durant els mesos de juliol i agost.


PLATEA és el Programa Estatal de Circulació d’Espectacles d’Arts Escèniques en Espais de les Entitats Locals, organitzat per l’INAEM en col•laboració amb la Federació Espanyola de Municipis. El seu objectiu és impulsar la programació conjunta de companyies professionals de dansa, teatre i circ en espais de titularitat local, per reactivar i enriquir la seva programació.


L’elaboració del catàleg d’espectacles es porta a terme per un comitè d’experts independents, que reben la llista d’espectacles que han rebut subvencions de l’INAEM i també les companyies presents en els tres catàlegs anteriors. Els experts també tenen accès al registre d’espectacles disponibles en els Centres de Documentació de l’INAEM a data 9 de febrer de 2017. Per formar part d’aquest registre només cal donar d’alta l’espectacle en els portals teatro.es i musicadanza.es. Si teniu dubtes podeu enviar mail a platea2017.companias@inaem.mecd.es

Pel que fa a les entitats locals, poden sol•licitar la renovació o la nova adhesió des del 20 de gener fins el 16 de febrero per a l’enviament de documentació técnica i el 9 de març per a l’enviament de la sol•licitud formal.

La nova edició obre convocatòria per a l’elaboració del catàleg d’espectacles

Compartiu aquesta notícia