Circ cada primer diumenge de mes a Mataró

“Mataró, circ al casal!” continua la programació d’espectacles amb tres noves propostes per viure el circ i l’humor en família el primer diumenge de mes al Casal Aliança Mataró a les 12 hores. Aquest cicle inclou espectacles de cia Sebas, Fadunito, cia JAM i Mumusic Circus.

La programació de ‘Mataró, circ al casal’ neix amb el propòsit d’apropar a nous públics i ampliar el circuit d’exhibició de circ, humor i màgia per a públic familiar, sota la direcció i producció de CIRCulant, circ en moviment! amb el suport d’Aliança Mataró.

Aquest diumenge 5 de febrer la programació comença amb Acorde, circ i teatre de proximitat de Cia. Sebas. El 5 de març arribarà l’humor amb PROPERS de Cia. JAM i Fadunito, que estrenarà l’espectacle en versió de sala. I es tancarà la programació de la setena temporada de “Mataró, circ al casal” el 22 d’abril, excepcionalment dissabte a les 18h i a l’aire lliure, amb AMmigo de Cia. Mumusic Circus per celebrar el Dia Mundial del Circ i la cloenda de la programació Sortim en Família en la que s’inclou aquesta programació.

Ja es poden comprar les entrades dels espectacles a través d’internet Queda’t o els punts de venda habituals: Aliança Mataró, Artijoc i Buc de Llibres.

 

Al Casal de l'Aliança es podran veure els espectacles de Fadunito i Mumusic Circus, entre d'altres

Compartiu aquesta notícia