El lado oscuro de las flores presenta Bubble a l’Antic Teatre

La jove companyia El lado oscuro de las flores presenta el seu primer espectacle, Bubble, a l’Antic Teatre de Barcelona. La jove companyia, que neix al 2016 de la mà de Ginés Belchí Gabarrón i Jesús Navarro Espinosa, està especialitzada en acrobàcia i dansa.

Bubble, que estarà en cartellera del 9 al 12 de març, representa dues parts d’una mateixa persona que adopta cos en dos individus diferents. Una lluita a la reflexió, una batalla de color gris, de cops i carícies que vénen des del més íntim i que evoquen en rialles tenyides d’amor i odi.


La companyia va sorgir després d’una setmana de residència a la Central del Circ on es va crear una primera peça de 10 minuts que es va mostrar al 15è aniversari de la escola de circ Rogelio Rivel.


A continuació La Central del Circ va recolzar a la companyia donant-li la residència “En Creuades” amb conveni amb la Cooperative de Rue et du Cirque , 2R2C on comença una nova etapa i un nou projecte que rebrà el nom de Bubble, projecte nominat als Premis Zirkolika de 2016.


Els socis i sòcies de l’APCC tenen descompte en el preu de les entrades.

Ginés Belchi i Jesús Navarro barregen circ, dansa i acrobàcia en el seu primer espectacle

Compartiu aquesta notícia