Mira T, de Circ Panic, aquest dissabte a L'Estruch de Sabadell

La Vela de l'Estruch de Sabadell continua amb la seva programació de circ, i aquest cap de setmana ha programat pel dissabte el nou espectacle de Circ Pànic, Mira T, i una càpsula d'aeris a càrrec de Katerina Tsiantou. Diumenge la programació inclou el taller del Circ en Família, una activitat per a infants i adults.

Mira T és una invitació a la reflexió sobre la condició precària de la humanitat, una crida a la conscienciació sobre l’equilibri il•lusori de la vida, en el decurs de la qual qualsevol es pot trobar en una situació límit.A la pista un home i una gran balança que jugant amb pesos i contrapesos, empren un viatge a la constant recerca dels límits de l'equilibri.
 
Circ Pànic crea un món de connexió amb el públic a través de les emocions transmeses per l’acròbata Jordi Panareda, la música en directe i les imatges que genera una escenografia en moviment. Creada el 2001, la companyia ha obtingut el reconeixement internacional i amb l’últim espectacle –L’home que perdia els botons- va rebre el guardó al Millor Espectacle de Circ de Carrer de Catalunya i el de Millor Música Original dels Premis Zirkolika.
 

El mateix divendres l'Estruch també acull la càpsula de circ  PAUSA de Katerina Tsiantou a l'Estruchbar , amb dos passes , a les 20.30 i a les 22.00h. Espectacle gratuït. Pausa es desenvolupa sobre una xarxa aèria al ritme de la música electrònica.


Per les entrades per Mira T podeu aprofitar la promo del 50%, comprant l'entrada per internet i posant el codi següent: MT17LV ( l'entrada surt a 5€) : https://sabadellcultura.koobin.com/index
 
Aquí teniu la informació de l'espectacle: http://lestruch.sabadell.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=2018&Itemid=113
 
I el dissabte  25 de febrer arriba el CIRC en Família
La pista de circ és a punt per rebre els artistes més agosarats: nens i nenes , acompanyats pels seus familiars. Amb el guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig  podran conèixer les principals disciplines circenses com els malabars, els equilibris sobre objectes, el trapezi, el pla xinès, les teles aèries, etcètera. A banda dels emocionants i divertits moments que l’activitat de circ en Família procura, cal remarcar que viure i experimentar amb les diverses tècniques ajuda a desenvolupar l’expressivitat i les destreses comunicatives, i que fa créixer la sensibilitat per l’art.
 
Sala 1 , edifici Estruch.Hora d’11.00 a 13.00h   Preu: 5,00 € per família.
 

També es podrà veure Pausa, el número d'aeris de Katerina Tsiantou

Compartiu aquesta notícia