Servei de gestió d'ajuts i subvencions per part de sòcies de l'APCC

L’APCC compta entre els seus socis i sòcies amb gestores culturals que ofereixen entre els seus serveis la gestió de subvencions i ajuts. Precisament actualment estan obertes les convocatòries  de diferents ajuts com els que ofereix l’Institut Ramon Llull i durant els pròxims mesos es donaran a conèixer les subvencions que atorga el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de l’OSIC i l’ICEC, entre d’altres.

Us deixem els contactes dels professionals que han respost a la crida que va fer l’APCC de gestors i gestores associades que ofereixen aquest servei.

Recordeu que els socis i sòcies de l’APCC gaudiu d’un servei d’assessorament gratuït que contempla la petició d’informació sobre subvencions per conèixer els ajuts existents i els que més s’adeqüen al vostre projecte (cal que ho demaneu a apcc@apcc.cat). Si necessiteu que una altra persona s’encarregui de la gestió  completa amb la redacció dels documents i justificació posterior, podeu contactar amb aquestes associades, amb experiència en aquest servei:

ALTER CIRCUS
Sonia Martinez
Tfn  616 071 111
info@altercircus.com
www.altercircus.com

CIRCULANT, CIRC EN MOVIMENT
Jordina Blanch
Tfn 616 504 410 / 93 356 27 17
jordina@circulant.cat
www.circulant.cat


LA BONITA
Manuela Gracian/Natalia García
Tfn 646 397 165 / 93 681 36 58
info@labonita.coop
www.labonita.coop


 
LA CENTRALETA CONNEXIONS CULTURALS
Teresa Iglesias
Tfn 622 780 808
lacentraleta@gmail.com
 

Tirachard - Freepik.com

Diferents gestores culturals sòcies de l'APCC ofereixen aquest servei

Compartiu aquesta notícia