ASSEMBLEA GENERAL DE L'APCC EL PRÒXIM 17 DE MARÇ

L'APCC celebrarà la seva Assemblea General Ordinària el pròxim 17 de març a les 16h, a La Central del Circ. Tots els socis i sòcies estan convidats a assistir a aquesta trobada, la més important de l'associació durant l'any. Durant l’assemblea es farà balanç de les activitats i accions dutes a terme durant el 2016 i s’aprovarà el pressupost i els objectius de cara al 2017.


L’Assemblea coincideix amb la mostra d’espectacles de companyies residents de La Central del Circ, que està programat el 17 i 18 de març. Per facilitar l’assistència a l’assemblea l’APCC ha ofert entrades gratuïtes a l’EP per a les persones que confirmin la seva participació a la reunió (ja no es poden reservar més).


L’APCC anima als seus 300 socis i sòcies a participar a l’Assemblea i aportar-hi les seves opinions i propostes sobre el funcionament de l’entitat, les línies de treball i les activitats que s’organitzaran de cara al 2017.


Aquí trobareu l'ordre del dia de l'Assemblea i la resta de documents de què tractarem, com els pressupostos i el programa d'activitats. Us demanem que en la mesura del possible us els mireu abans de venir a l'assemblea.


Les persones que no pugueu venir, podeu delegar el vot en un altre soci o sòcia a través d'aquest formulari.
 

Veniu a la trobada i decidim entre tots i totes les activitats de l'APCC d'enguany!

Compartiu aquesta notícia