El clown i mim Martin Zimmermann arriba al Mercat de les Flors amb Hallo

 El clown i mim suís Martin Zimmermann porta el seu primer solo al Mercat de les Flors des d'avui fins diumenge. És la primera vegada que aquest contorsionista actua en aquest teatre, i ho farà amb una escenografia que recorda l'aparador d'uns grans magatzems i que barreja circ, coreografia i comèdia.

Amb un domini del cos increïble, aquest artista format en circ i dansa, ha realitzat nombroses creacions aclamades arreu, la major part amb el compositor de Perrot. El centre del seu treball és l’ésser humà i en personatges que tracten de fer possible allò impossible, amb un teatre sense paraules, detallista i ple d’un humor absurd.
 

Abans de l'espectacle, i com aperitiu de les sessions de divendres i dissabte, La Central del Circ proposa Formes Curtes: dos números de circ d'uns 8 minuts cadascun. Aquests números tenen com a objectiu ser una carta de presentació, una declaració d’intencions artístiques i un canal de comunicació a través del vocabulari del circ amb el món.

Aquestes Formes Curtes es realitzaran al vestíbul del Mercat de les Flors, just abans de l’actuació de Martin Zimmermann amb la seva peça Hallo. Les companyies Viso&Rachel i Cirque Désolé/Julieta Martín completaran el treball de Zimmerman basat en el moviment.

Viso&Rachel són una parella d’acrobàcia mans a mans sortida de la darrera promoció de la prestigiosa Scuola di Circo Flic de Torí que ofereixen, amb la seva actuació Va pian e fa presto, experimentacions rítmiques que juguen amb el temps i l’espai, posant de manifest la fragilitat del moviment.

Cirque Désolé/Julieta Martín mostrarà La última vez que me suicidé, la peça que ha creat per al seu treball de fi d’estudis de l’Escola Superior d’Arts del Circ de Brussel·les ESAC. En aquesta peça planteja, mitjançant la perxa xinesa, qüestions sobre la vida i la mort, sobre la dura realitat i la possibilitat de crear realitats paral·leles que ens permetin suportar millor la foscor del món on vivim. Extreure tota la llum que té la mort i posar en evidència la duresa de la vida, la seva part més fosca.

Aquesta col·laboració entre La Central del Circ i el Mercat de les Flors vol acompanyar i afavorir els trànsits entre el circ contemporani i el públic.

La Central del Circ proposa dos números de circ com aperitiu de les sessions de divendres i dissabte

Compartiu aquesta notícia