L'APCC inicia la cinquena enquesta de companyies catalanes de circ

L'APCC inicia la cinquena enquesta adreçada a les companyies de circ per tal de conèixer la situació real dels artistes i professionals del sector. Necessitem que les companyies donin les seves respostes per poder-ne obtenir indicadors sobre professionals, infraestructures i consums i així poder establir un millor diàleg i negociació amb l'administració. El qüestionari recull dades generals de les companyies, dades d'exhibició i de facturació durant el 2016.


L’enquesta es pot omplir aquí.
L’enquesta es tancarà el 22 de maig, però les 15 primeres companyies que l’omplin abans del 2 d'abril rebran una bossa promocional de l'APCC.


Com més companyies responguin aquest qüestionari, més reals seran els resultats i ens serà més fàcil visibilitzar l'activitat cultural i econòmica real del circ així com destacar les problemàtiques que ens afecten. L’enquesta està coordinada amb les que elaboren altres associacions de circ de l’estat espanyol i d’Europa i per tant, les dades podrán ser comparades i sumades per presentar resultats més globals.

Els resultats de l’any passat es poden veure en aquest link


Els objectius del qüestionari són:


• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions


Els resultats es presentaran el mes de maig.


Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

L'objectiu és recollir dades per conèixer la situació real dels professionals

Compartiu aquesta notícia