Griselda Juncà i Anna Pascual redactaran el manifest del Dia Mundial del Circ

Les artistes de circ Griselda Juncà i Anna Pascual seran les responsables enguany de redactar el manifest del Dia Mundial del Circ, que es llegirà als diferents espais que organitzen activitats entre el 8 i el 23 d’abril. Enguany la celebració oficial a nivell internacional és el dia 15 d’abril. L’APCC se sumarà als actes que organitza l’Ateneu Popular de 9Barris el dissabte 22 d’abril, després de Setmana Santa.


La junta de l’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya han decidit enguany fer aquest encàrrec a dues dones joves artistes perquè exposin les seves reivindicacions aprofitant la celebració del Dia Mundial.


Paral•lelament, l’APCC difondrà una agenda d’activitats que les entitats i teatres organitzem del 8 al 23 d’abril en motiu del Dia Mundial. Aquesta agenda s’està elaborant amb les aportacions del sector i estarà disponible en paper i online. Si organitzeu activitats o espectacles, ompliu aquest formulari i formeu-ne part!

Griselda Juncà (Sant Feliu Sasserra, 1982).

Trapezista. Es forma a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i s’especialitza en trapezi fix a Londres a The National Centre for Circus Arts. Fundadora de la companyia de circ Hotel iocandi juntament amb Tomeu Amer, també forma part del Col•lectiu La Persiana, amb l’espectacle Violeta. El 2016 participa a Invisibles, el 21è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris.


Anna Pascual Fernández (Barcelona, 1983)

Acròbata a la perxa xinesa, mans a mans i pianista. S’ha format a L’Escola de Circ Rogelio Rivel (Bcn) i a la Scuola di circo Flic de Torino (Itàlia). Intensa trajectòria personal i membre de la Cia. Psirc, creant el seu primer espectacle  Acrometria. Col.labora i forma part de l'equip de Los Galindos en " Encara no ho se Lola" i en " Udul" ( en procés de creació ), col•laboradora també  d’Animal Religion i Circ Teatre Modern en projectes/ espectacles concrets i membre actiu del Col•lectiu Cronopis a Mataró.

L’APCC dóna suport enguany a la celebració que organitza l’Ateneu Popular de 9Barris

Compartiu aquesta notícia