Mumusic Circus i Paki Paya actuaran a la Mostra d'Igualada 2017

Les companyies de circ Mumusic Circus, Industrial Teatrera, Diana Gadish i Paki Paya formaran part de la programació de la pròxima edició de la Mostra d'Igualada, que es celebra del 30 de març al 2 d'abril.Una altra proposta de circ inclosa a la Mostra és la de la companyia Circ Accidentats, amb la peça Pam i Peu, i l'andalusa Vaivén Circo, amb el seu espectacle Des-habitat.

Mumusic Circus presentarà Amigoo, que amb circ, dansa, teatre i un contrabaix explica fragments de la vida d’un home i una dona que confabulen un món irreal, ple de poesia i complicitat i la cia Paki Paya portarà Shake Shake Shake, un espectacle burlesc de quadre aeri i màstil xinès a ritme de música disco i ple d’humor, complicitat, risc i emoció.

La Industrial Teatrera portarà Nàufrags, un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada es van sentir nàufrags. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des del humor i la fragilitat. Un espectacle de teatre de carrer i clown. Per la seva banda Diana Gadish presentarà Handle with care, Handle with care és un espectacle de carrer on es cerca una forma d’estar en què el cos, en comptes d’imposar-se en l’espai i als diferents sorolls que hi poden haver al carrer, hi està des de la fragilitat, movent-se entre la visibilitat i la invisibilitat.
 

A més, també s'han programat l'estrena de la nova creació de la cia Estampades, El buit, i espectacles com Safari de la companyia Baldufa o Libèl·lula de Toti Toronell, Universari del pallasso Marcel Gros, i Biano de Teatro LaBú, entre d'altres.

Jornada professional

D'altra banda, la Mostra d'Igualada ha organitzat tota una sèrie d'activitats per als professionals inscrits/es. Els socis/es de l'APCC han gaudit del 50% de descompte en la isncripció professional, que va acabar el 31 de gener.

La Mostra s'allarga del 30 de març al 2 d'abril

Compartiu aquesta notícia