L'APCC difondrà el circ català al festival Vivacité a França

L’APCC planteja organitzar una acció important d’internacionalització i promoció del circ català a principis d’estiu amb la  presentació de la nostra associació i els nostres socis/es a una de les principals manifestacions d’arts escèniques al carrer de França, el Festival des Arts de la Rue  VIVA CITÉ  a Sotteville-lès-Rouen, al nord de França.

VivaCité es celebra del divendres 30 de juny al diumenge 2 de juliol i és un dels festivals de carrer més importants on assisteixen la majoria de programadors/es de festivals, mostres i programacions d’arts de carrer de tot França.

L’acció que farem serà la xerrada presentació de la nostra associació, el catàleg-guiadels/les nostres artistes i companyies  i altres professionals de l'entitat, que hem començat a elaborar.

En aquest acte ens agradaria presentar una mostra curta (1 o 2 companyies 20-25 minuts en total) del circ que fem a Catalunya, amb una introducció-presentació.

Acabarem amb un aperitiu de productes d’aquí ofert a tots els programadors/es assistents mentre xerrem entre tots i cerquem complicitats.

CONVOCATÒRIA PER COMPANYIES
Obrim un període de convocatòria per als/les artistes/companyies de l’APCC que teniu disponibilitat, possibilitats o ganes d’assistir a VivaCité per participar en aquesta petita mostra al carrer. A partir de les companyies presentades es sel·leccionaran dues propostes.

Falta concretar si la mostra serà el migdia del dia 1 o 2 de juliol. A nivell de logística tant sols podem presentar una o un parell de propostes, comptarem amb un espai escènic de 8x8 i un equip de so, i assegurem  la gratuïtat dels viatges i l’estada dels artistes participants a Sotteville, i gestionarem la petició d’ajuts per a poder retribuir mínimament aquesta feina, tot i que hores d’ara no ho podem garantir.

Les companyies interessades ens han de fer arribar ABANS DEL 9 D'ABRIL, en un mail a projectes@apcc.cat la següent informació: dossier de l'espectacle, necessitats de transport i número de d'artistes (i tècnic, si s'escau) que necessiten viatjar.

Per a la resta de socis/es interessats en estar presents a Vivacité, no podem aportar ajuda econòmica per al transport però podem oferir-vos la difusió del  material promocional que ens faciliteu. Evidentment, també estaríem encantats de presentar-nos amb el màxim de socis/es que ens vulgueu acompanyar.

 

S'organitzarà una petita mostra amb dues companyies associades interessades en participar

Compartiu aquesta notícia