La cia Atempo porta el nou espectacle Pulso a l'Estruch de Sabadell

La companyia Atempo mostra aquest cap de setmana a l'Estruch de Sabadell el seu nou espectacle Pulso, que barreja diferents disciplines com equilibri sobre ampolles,  la roda Cyr, malabars, trapezi amb contrapès humà, corda volant i manipulació de fuets. Atempo està formada per Sergio Pla, Marilén Ribot i Matias Marré, i en aquest espectacle s'acompanyen de la música original de Marasma Zibra.

A les propostes d’Atempo circ conflueixen molts referents que esdevenen la base per a la recerca d’un llenguatge d’un alt nivell circense, molt energètic, poètic i visual.
La companyia barcelonina ha rebut el premi Aplaudiment-FAD Sebastià Gasch 2009 a la creació emergent i al millor Espectacle del Festival Umore Azoka ( Biscaia ( 2010).
 
La proposta que ens presenten, Pulso és com un lloc de forces d’atracció i repulsió en fràgil harmonia. Presenten un repertori de personatges arquetípics, que sorgeixen de la deconstrucció d’imatges, accions, i situacions , associades a conceptes de poder, sexualitat i gènere principalment. Dirigint una mirada irònica sobre el cos, les seves possibilitats i els seus límits.
 
L'espectacle està adreçat a públic major de 12 anys. Podeu aprofitar la promoció del 50% comprant l'entrada per internet i posant el codi següent: PU17LV ( l'entrada surt a 5€) : https://sabadellcultura.koobin.com/index

 
 

Compartiu aquesta notícia