La 8a edició del Festival Circ Cric celebra el 20è aniversari de la companyia

Aquest cap de setmana comença al Montseny el 8è Festival Circ Cric, que celebrarà enguany el 20è de la companyia formada per Montserrat Trias i Tortell Poltrona. Enguany la carpa de Sant Esteve de Palautordera acollirà l'estrena de l'espectacle produït pel Circ Cric Garranyics, i altres activitats com concerts amb músics com Joan Garriga o Albert Pla.

Garranyics és un espectacle per a tota la família que inclou una passejada pel bosc, que fins i tot compta amb un biòleg per acompanyar els recorreguts. Els Ganyarrics són dos músics: Kquimi Saigi -teclats- i Arnau Figueres -bateria i percussió-; 5 acròbates, -Asvin López, Toni Gutiérrez, Marina Benites, Fernando Meiki i Antonio Firmino-; dos pallassos: en Tortell Poltrona i la Senyoreta Titat, amb la narradora Luara Mateu; banda sonora i direcció tècnica de Roc Mateu i direcció de Jaume Mateu, Montserrat Trias i Pep Ramis. Està programat tots els diumenges, excepte el 7 de maig i els 4 i 11 de juny.


L'espectacle comença a les 12 h i, qui vulgui, a les 10.30 h podrà participar a la passejada-espectacle El Bosc també és un Circ!, una ruta guiada a càrrec de ADEMC-Itineraris Pedagògics.


El 14 d'abril tindrà lloc a la tarda (18 h) la Festa oficial de la Inauguració, que consisteix en un concert amb Albert Pla, Joan Garriga, Judit Farrés, Raül Refree, Maria Rodés, Ivan Telefunken i en Tortell Poltrona. Amb l'acompanyament musical de Kquimi Saigi, Cesc Miralta i Marc Miralta. Pel que fa als concerts, el 29 d'abril, Joan Garriga tornarà al Cric en un concert intimista, aquest cop amb Els Galàctic Mariatxis (20 h) i el 27 de maig Sopa de Cabra.

Com a espectacles, el Circ Cric el 19 de maig acollirà Pere Hosta, que presentarà Tal com sóc, i el 24 de juny es podrà veure el projecte conjunt del Lido de Toulouse i l'Escola Rogelio Rivel de Barcelona.

El 30 de juny es podrà veure el Matx de Pallassos i el 8 de juliol els alumnes de l'Escuela de circo Carampa de Madrid presenten Low Cost.

El festival també inclou en el seu programa el 4t Festival Internacional de Pallasses del 8 a l'11 de juny.

 

El Montseny acollirà espectacles de circ i concerts des de l'abril fins el juliol

Compartiu aquesta notícia