Sant Pere de Ribes tindrà una carpa de circ estable, la Carpa Revolució

Els col•lectiu organitzador del Festival Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes ha instal•lat una carpa de circ al municipi amb l’objectiu que es converteixi en un centre d’exhibició i residència de companyies durant tot l’any. La Carpa Revolució s’inaugurarà el pròxim  28 d’abril amb programació de circ gratuïta durant tot el cap de setmana fins el dilluns 1 de maig. Entre d’altres, actuaran la cia Vaques, Circo Los, la cia Zero i la cia Atempo Circ.


La carpa es troba al Pati de Can Puig i principalment estarà dedicada a acollir residències artístiques i exhibició d’espectacles de circ, a més de projectes de circ social. Segons expliquen els organitzadors, l’objectiu de la Carpa Revolució és “desenvolupar un projecte obert a la creació, investigació, innovació, formació, programació artística i accions socials que fomentin el vincle entre les arts escèniques i les persones com a motor de canvi social, cultural i econòmic capaç de provocar, commoure i qüestionar el món que ens envolta”.


La programació de la inauguració comença dijous 27, amb una sessió de presentació del projecte per a professionals de les arts escèniques, i divendres 28 comença la programació artística, amb l’acte inaugural i altres actuacions que s’allargaran tota la nit. Dissabte 29, diumenge 30 d’abril i dilluns 1 de maig estan programats espectacles durant tot el dia, podeu consultar-la aquí.
 

Les instal•lacions s’inauguren el pròxim 28 d’abril amb tres dies de programació

Compartiu aquesta notícia