El FIT de Vilareal arriba a la seva 30ª edició

El Festival Internacional de Teatre Al Carrer de Vila-real arriba avui a la seva 30a edició, mantenint la seva aposta per les arts de carrer amb una programació integrament exterior i gratuïta. Entre els espectacles previstos troben totes les arts escèniques i disciplines, com el circ de la companyia catalana Circ Panic amb el seu nou espectacle Mira-T, una reflexió sobre la precària condició de la humanitat a càrrec de Jordi Panareda. També es podrà veure la cia Cuncurulla amb l'espectacle Circant.


En l’edició d’enguany estan programades una vintena de companyies, que inclouen també espectacles itinerants d’arts de carrer amb participació del públic, teatre, dansa i circ amb la cia Nueveuno amb Sinergia 3.0, La trócola circ amb Emportats o Circ Bover, amb Vincles. També la companyia Ekilibuá de Maintomano, Zen del Sur amb Wake App, entre d’altres


El Festival, com en d’altres ocasions, també inclou unes sessions professionals, les Jornadas de Arte de Calle, que tractaran sobre el passat, present i futur del propi festival i volen promoure debats sobre els nous reptes del certamen.

Entre les companyies programades, Cuncurulla amb Circant i Circ Panic de Jordi Panareda amb Mira-T

Compartiu aquesta notícia