Es celebra la VI Festa del Pallasso a la Pedrera

El proper diumenge 14 de maig la Fundació Catalunya-La Pedrera organiza per sisena vegada consecutiva una jornada dedicada a la figura del pallasso i la seva forma d'expressar-se, la Festa del Pallasso a la Pedrera. En particular, aquesta sisena edició fa un homenatge al personatge de Joan Busquets en sisè aniversari de la seva, un referent i un mestre per a molts en el món del clown.

Durant la jornada s'hi celebraran diverses activitats dirigides a un públic familiar en diversos espais de la Pedrera. S'hi podran trobar espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura i animació de la mà de diversos professionals.

Aquesta nova edició vol acostar els infants a la figura del pallasso, tant popular com desconeguda. L'objectiu és donar a conèixer i reflexionar sobre les formes poc convencionals d'acorstar-se a l'entorn que tenen els pallassos, que sovint esdevenen un referent per als més petits, posant èmfasi en la seva gran imaginació per afrontar situacions i resoldre conflictes.

Per tal de promoure el talent i fer gaudir les famílies es comptarà amb la participació i col·laboració de Teatre Mòbil, Sabanni, Anna Confetti, Cía. Activijoc, Cía. Red Button, Pepsicolen, Pessic de Circ i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.

Una jornada plena d'espectacles, tallers i jocs dedicada a acostar els infants a la figura del pallasso

Compartiu aquesta notícia