3.000 alumnes del Camp de Tarragona visiten la carpa de circ de Cia.Passabarret

Els infants descobreixen en una jornada les instal·lacions circenses de la companyia a Valls, amb tallers i espectacles. Les carpes de circ que cada any instal·la la companyia Passabarret als jardins de Casa Fèlix, a Valls, comencen a tenir vida pròpia amb la visita d’uns tres mil
nens i nenes que fins a finals de maig visitaran aquest espai tan singular.

Durant una jornada sencera, alumnes de diferents centres del Camp de Tarragona viuen
de primera mà la vida circense posant a prova les seves habilitats amb diferents activitats de circ, des dels equilibris o els malabars fins als trapezis o l’assistència a un espectacle final amb quatre artistes.

Una proposta diferent pels amants del “més difícil encara”. Ja és la cinquena temporada que la Cia. Passabarret converteix Valls en un punt de trobada per les escoles que volen passar un dia al circ i aprendre com funciona. La proposta educativa “L’escola va al circ” de la companyia vallenca ha superat enguany l’assistència de temporades anteriors, fet que permetrà que alumnes de més de trenta centres participin d’una jornada lúdica i formativa. Majoritàriament els alumnes provenen del Camp de Tarragona, si bé és cert que també s’hi han inscrit alumnes de la província de Lleida o de Barcelona.

Els infants descobreixen la carpa de la companyia de Valls amb una jornada plena de tallers i espectacles

Compartiu aquesta notícia