Circ a la Nit dels Museus a Barcelona

La Nit dels museus comptarà enguany amb actuacions de circ sota la col·laboració de la Central del Circ i l'Ateneu Popular 9Barris. Aquest dissabte 20 de maig, 83 centres de Barcelona i la zona metropolitana obriran de forma gratuïta per celebrar la Nit dels Museus, de 19h a 1h.

Una de les novetats d'aquesta edició és la col·laboració de les Fàbriques de Creació de Barcelona sota el programa "Creació&Museus". La iniciativa en la qual participen les Fàbriques de Creació, consisteix en la vinculació dels espais de creacó de la ciutat amb els museus, per tal de crear diàleg entre les diferents disciplines artístiques amb la temàtica del museu o espai patrimonial escollit per cada centre.

En motiu de la Nit dels Museus, la Central del Circ proposa una acció a la Virreina Centre de la Imatge que consisteix en una petita aproximació del circ contemporani al treball de l'artista italiana Ketty La Rocca. La performance es desenvoluparà de la mà de la companyia i artistes com Amer i Àfrica, Miguel Gigosos, Emiliano Pino i Johnny Torres.

Paral·lelament, al Museu de la Música (a L'Auditori) es durà a terme la proposta de l'Ateneu Popular 9Barris, que pretén acostar el circ a la música a través d'una trobada improvisada entre músics i artistes de circ. En aquest experiment hi participarà la companyia Psirc, amb Txema Riera i Ramiro Vergaz.

La Central del Circ i l'Ateneu Popular 9Barris col·laboren per primer any amb el programa "Creació&Museus"

Compartiu aquesta notícia