Cirquet Confetti i Claret Clown a Fira del Clown 2017 a Vilanova de la Muga

El proper 27 de maig, té lloc a Vilanova de la Muga la sisena edició de la Fira del Clown organitzada per l'Ajuntament de Perelada. Un any més, el festival de pallassos i pallasses treballa per fomentar i recuperar la figura entranyable del clown com a personatge humorístic del món de l'espectacle oferint a un públic familiar espectacles i activitats diverses.

La fira compta amb una àmplia programació d'espectacles de la mà de companyies com Cia. Claret Clown i Cia. Cirquet Confetti, entre d'altres, que es podran gaudir de forma gratuïta. L'organització ha distribuit els espectacles i els tallers en quatre escenaris diferents emplaçats en diferents punts de la població.

En aquesta edició, tots aquells pallassos i pallasses que vulguin podran participar de "La Cursa de Sabatots", una acció que vol retre homenatge al Pallasso Monti.

El 27 de maig es celebra la VI edició de la Fira del Clown organitzada per l'Ajuntament de Perelada que compta amb una àmplia programació per a tots els públics

Compartiu aquesta notícia