El Ingenio sobreviu i es recupera

L'emblemàtica botiga d'articles de circ i màgia evita el seu tancament anunciat gràcies al traspàs a El Rei de la Màgia (com van avançar els mitjans de comunicació a l'agost) i actualment assoleix l'èxit de la campanya de micromecenatge que portarà la botiga de camí cap a la seva recuperació.

Ubicat al número 6 del carrer Rauric del barri Gòtic, El Ingenio és un comerç de gran interès històric i cultural que gairebé arriba als dos segles d'història. La continuïtat de la botiga perillava des de feia una temp a causa de la jubilació de la seva propietària, Rosa Cardona.

Amb un cop de sort i voluntat de cooperar per a la conservació dels establiments històrics, el propietari de El Rei de la Màgia va assolir-ne el traspàs l'estiu passat. Des de la seva adquisició, els nous propietaris han fet mans i mànigues per buscar una forma de mantenir el caràcter de l'establiment.

Aquest darrer semestre, la fita ha estat aconseguir la participació econòmica d'anònims en una campanya de micromecenatge que assegurés el manteniment de l'activitat comercial.

La iniciativa va tancar la participació el darrer 15 d'abril i ha resultat ser tot un èxit, amb la  superació de la xifra demandada per l'establiment. El nou propietari, Pau Matrínez, asegura que actualment treballen per a què El Ingenio torni a ser un referent després de mesos de decadència.

La mítica botiga d'articles de circ i màgia barcelonesa se salva del tancament gràcies a la intervenció de El Rei de la Màgia i comença la seva recuperació amb l'èxit de la campanya de micromecenatge

Compartiu aquesta notícia