L’APCC participarà a una de les fires d’arts de carrer més importants de França

L’APCC difondrà el circ català a la pròxima edició del Festival d’Arts de Carrer Vivacité, que té lloc a Sotteville-lès-Rouen, al nord de França. Dissabte 1 de juliol l’associació, juntament amb el festival, l'IRL i l’ICEC, ha organitzat una presentació del circ català en què es donarà a conèixer la guia de companyies i a la vegada hi haurà tres companyies que faran una petita mostra. Amer i Àfrica presentaran la seva nova creació, Envà, Diegolow amb el seu número de diàbolo i En diciembre amb el seu espectacle Liquid Love.

VivaCité es celebra del divendres 30 de juny al diumenge 2 de juliol i és un dels festivals de carrer més importants on assisteixen la majoria de programadors/es de festivals, mostres i programacions d’arts de carrer de tot França.

Aquesta acció s’emmarca en els objectius de potenciar la internacionalització i promoció del circ català. A més de la mostra de companyies, l’APCC distribuirà la guia en paper de les companyies que formen part de l’associació,  i  l’activitat acabarà amba un aperitiu amb productes catalans per als professionals i programadors presents a la fira, com a moment per establir connexions i intercanviar informació.

En total, 7 companyies es van presentar a la convocatòria per a la mostra, que es anunciar fa uns mesos en aquesta mateixa web i a través del butlletí de socis i sòcies. La darrera junta de l’APCC va decidir les companyies presents.

Amer i Àfrica, Diegolow i En Diciembre participen a la presentació de l’APCC a Vivacité

Compartiu aquesta notícia