Els espectacles Mur i Ni cap ni peus, a la propera temporada del TNC

La propera temporada 2017-2018 el Teatre Nacional de Catalunya ha inclòs dins la seva programació dos espectacles de circ produïts a Catalunya: Mur de Cia3 i Ni Cap ni peus de Circ vermut.

La proposta de (Cia)3 amb Mur, dirigida per Nacho Flores, ens porta un espectacle de circ vital i poètic on nou artistes treballen de forma col·lectiva sobre l'escenari per assolir un objectiu comú: deconstruir un mur per a edificar un nou món on totes les persones puguin conviure en equilibri. L'espectacle es podrà veure del 15 al 17 de desembre del 2017.

Mur és el resultat d'un treball de circ social amb persones amb diversitat funcional, que ha demostrat que la mediació artística i la integració social poden ser eines per al qüestionament de la societat actual.

Ni Cap ni Peus, la proposta de Circ Vermut dirigida per Jordi Mas i David Candelich, porta a l'escena dos personatges en clau d'humor que intenten superar els entrebancs que es busquen ells mateixos representant accions de la vida quotidiana.  Es tracta d'un espectacle que narra a través de moltes disciplines circenses en una atmòsfera familiar i de complicitat, que estarà al TNC del 5 al 27 de maig del 2018.

La temporada del 2017-2018 el Teatre Nacional de Catalunya comptarà amb dos espectacles de circ

Compartiu aquesta notícia