Invisibles i Corroc al Festival Grec 2017

El festival de Barcelona El Grec ens porta enguany quatre propostes de circ amb les actuacions de Groupe Acrobatique de Tanger amb Halka, el 21è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris amb Invisibles, Escarlata Circus amb Corroc i Circus Ronaldo amb Fidelis Fortibus. Quatre actuacions de gran qualitat, que es podran gaudir durant el mes de juliol en diferents espais de la ciutat.

Halka, de Groupe Acrobatique de Tanger, és una proposta de 60 minuts que utilitza la tradició acrobàtica marroquina per combinar-la amb la creació contemporània, la música i l'humor, que es podrà gaudir durant els dies 12 i 13 de juliol al Teatre Grec.

Invisibles, la proposta del 21è Circ d'Hivern, tracta de forma poètica el fet de fugir a través del circ i la música, que són les disciplines conductores del relat. L'espectacle estarà present al Mercat de les Flors durant els dies 10,11 i 12 de juliol.

Escarlata Circus ofereix un itinerari pel Museu d'Arqueologia de Catalunya a través d'una visita guiada a una col·lecció de pedres en forma de cor que expliquen històries que esdevenen l'eix de la trama explicada a través del circ i el teatre. Corroc és el nom de la proposta, que es podrà a viure del 10 al 13 de juliol.

Circus Ronaldo, una de les companyies més aplaudides d'Europa, porta a Barcelona Fidelis Fortibus, un espectacle fet de somriures i poesia, d'humor i melanconia que ret homenatge a la grandesa del circ. L'actuació es podrà gaudir del 13 al 16 de juliol a la Plaça Margarida Xirgu.

Descomptes per a socis i sòcies de l'APCC

Els membres de l’APCC, amb el carnet de l’associació tindran dret a la compra de dues entrades al 50% per espectacles de dansa, teatre i circ programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure i Plaça Margarida Xirgu del Grec 2017, a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d’aforament de la sala. Aquest descompte s’aplicarà tots els dies de la setmana. Els espectacles de música queden exclosos d’aquest descompte.

Aquest juliol el Grec programa quatre espectacles de circ local i internacional

Compartiu aquesta notícia