La Bella Tour, Nando Caneca, Duo Laos i Capicúa a la programació de Sant Martí de Circ

Les companyies La Bella Tour, Duo Laos, Capicúa, Los Herrerita i el clown Nando Caneca formen part de la programació de la primera edició del Sant Martí de Circ, el festival de petit format que enguany organitza per primer cop l’APCC. A més, les Balkan Paradise Orchestra aportaran la seva música i el Cabaret que tancarà diumenge estarà presentat per Jose Luis Redondo i comptarà amb els artistes Angel de Miguel, Antonia González, Blito, Nando Caneca, Júlia Farrero, Fer i Leti. Sant Martí de Circ tindrà lloc al barri del Besòs de Barcelona del 7 al 9 de juliol, en escenaris al voltant del carrer d’Alfons el Magnànim.


La programació ha anat a càrrec de la direcció artística de CoopdeCirc, entitat que va ser escollida per la Junta de l’APCC després d’una convocatòria oberta. Sant Martí de Circ és una iniciativa de l’APCC que compta amb la col•laboració de La Central del Circ, i el suport de la Diputació de Barcelona, l’ICUB i el Departament de Cultura de la Generalitat. També hi col•laboren el Districte de Sant Martí, Ciclicus, Cronopis, Fira Trapezi i entitats com el Casal Infantil Municipal El Vaixell.


Sant Martí de Circ començarà divendres 7 de juliol al Mercat d’Intercanvi organitzat per la campanya Estiu al Barri, amb diverses animacions al carrer durant la tarda.
Dissabte a les 17h Los Herrerita porten els seus tallers de circ per a infants amb Circ a les Golfes al c/ Alfons el Magnànim amb el carrer Pere Moragues, i després els clowns de La Bella Tour presenten l’espectacle homònim davant de l’antic cine Pere IV a les 19h. Tot seguit Nando Claneca portarà Wooow en un escenari molt pròxim.


Diumenge les 10 intèrprets de Balkan Paradise Orchestra animaran Sant Martí de Circ amb música balcànica que portarà el públic pels diferents escenaris. Primer, a  les 18h el Duo Laos portarà les acrobàcie i mans a mans d’ Otros Aires davant de l’antic cinema Pere IV, i després serà el torn de la companyia Capicúa amb el seu espectacle Entredos, que donaran pas al Cabaret final, en què participaran un total de 6 artistes.


Jose Luis Redondo presentarà els  números de llit elàstic d’Angel de Miguel, les verticals de Blito i el clown de Nando Caneca a més de les malabars amb els peus (antipodisme) d’Antònia González, el trapezi de Júlia Farrero i el mans a mans de Fer i Leti.


L’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) ha iniciat aquesta proposta modesta de festival de circ al districte de Sant Martí amb voluntat de continuïtat i creixement per a pròximes edicions.  L’objectiu de l’entitat és promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya, així com la creació de lligams de proximitat amb el barri i les entitats del Besòs, que acull La Central del Circ, fàbrica de creació de la ciutat de  Barcelona gestionada per la propia Associació.


El Festival preveu programació per a públic familiar i  públic adult, i té previst ocupar l’espai públic del barri. Acull artistes emergents dedicats al circ actual i contemporani, i vol ser un punt de referència per a programadors/es catalans així com oferir oportunitats de mostrar els espectacles dels 300 socis i sòcies de l’APCC.

CONSULTEU TOTA LA PROGRAMACIO AQUÍ.

Compartiu aquesta notícia