inTarsi guanya el premi Max al millor espectacle revelació

La Companyia de Circ "eia" ha aconseguit el premi Max al millor espectacle revelació per la peça inTarsi, que  ja s'ha pogut veure a festivals com Trapezi, o a teatres com el Mercat de les Flors de Barcelona. En el lliurament del premi, l'artista Armando Rabanera va reivindicar el fet que el circ tingui una categoria pròpia en els premis Max, tal i com enguany han aconseguit les arts de carrer.

Rabanera va destacar l'atreviment de la seva companyia en presentar-se a aquests premis, ja que no consideren el circ, i va mostrar la seva satisfacció per poder transmetre l'art del circ actual. A més, va demanar el mateix atreviment a polítics, institucions, programadors i públic perquè descobreixin el circ que es fa avui en dia.

inTarsi és el segon espectacle de la Companyia de Circ "eia", després de Capas, que va viatjar per tot Europa  i va acabar amb una estada al TNC el Nadal del 2015. La direcció ha anat a càrrec de la companyia i Jordi Aspa, i els intèrprets són Armando Rabanera, Fabio Nicolini, Fabrizió Giannini, Manel Rosés i Eduardo Lucas.

A inTarsi "quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure, són part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobre tot, les arts del circ (Portés Acrobàtics, Banquina, Mini-tramp, Bàscula)".

Precisament inTarsi es podrà veure aquest diumenge 11 de juny a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa a les 20h.

La Companyia de Circ "eia" reivindica una categoria de circ pròpia en els guardons

Compartiu aquesta notícia