L’APCC organitza una sessió formativa sobre com preparar Fira Tàrrega

Què haig de fer abans d’assistir a Fira Tàrrega ? Com em poso en contacte amb els programadors/es abans d’una fira d’arts escèniques ? Com presento el  meu espectacle ? Aquestes seran algunes de les preguntes que volem resoldre el dia 28 de juny, amb la sessió formativa amb Alina Ventura, de la distribuidora La Maleta dels Espectacles. La xerrada tindrà lloc a La Central del Circ i està oberta a tots els socis i sòcies de l’APCC.


Durant la sessió Alina Ventura explicarà com una companyia o artista ha de preparar la seva assistència a una fira d’arts escèniques, què fer durant la fira per promoure’s. En aquest sentit, la formació farà èmfasi en el funcionament de Fira Tàrrega, per explicar què és i què es busca, qui hi assisteix i com preparar un speed meeting amb programadors/es.

Les inscripcions es fan al mail projectes@apcc.cat. La sessió és gratuïta per als socis i sòcies de l'APCC.

L'APCC a Fira Tàrrega
Com en els darrers anys, l’APCC tindrà un estand paraigües a la Llotja Professional, que tots els socis i sòcies podran utilitzar. Enguany repetirem  les trobades ràpides amb programadors/es que vam organitzar l’any passat, en breu us donarem més informació al respecte.

El dia 28 de juny a les 10h a La Central del Circ a càrrec d’Alina Ventura

Compartiu aquesta notícia