L'APCC organitza un speed meeting amb programadors/es a Fira Tàrrega 2017

L'APCC organitza per segon any una trobada entre artistes i companyies de circ i programadors/es a l'espai professional de Fira Tàrrega. Enguany el speed meeting s'ha previst el divendres 8 de setembre al matí, i es manté el funcionament de l'any passat: cada trobada serà de 5 minuts de cara a facilitar que més companyies i artistes  puguin parlar amb el major nombre possible de programadors/es. Esl socis i sòcies que vulguin formar-ne part ens han d'escriure a projectes@apcc.cat fins el 28 de juliol.

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar que socis i sòcies puguin presentar els seus espectacles i projectes a programadors/es interessats en propostes de circ, també a nivell internacional. Després d'aquests primers 5 minuts els dos professionals poden posar-se d'acord per continuar la xerrada en un altre moment.

Des de l'APCC estem contactant amb programadors i programadores per convidar-los al speed meeting,una vegada tinguem el llistat de persones confirmades organitzarem la graella de trobades amb els associats/des i us l'enviarem.

Mostres d'espectacles a la Llotja

Fira Tàrrega ofereix la possibilitat a les companyies de fer "demos" dels seus espectacles a la Llotja de professionals. Es tracta de breus presentacions de 10 minuts sense necessitats tècniques i amb música molt limitada per no molestar les activitats organitzades. Si esteu interessats/interessades contacteu amb projectes@apcc.cat abans del 28 de juliol. Per dur a terme demos cal que esteu inscrits/es com a professionals a Fira Tàrrega.

Estand paraigües

Com en d'altres ocasions, l'APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Fira Tàrrega del 7 al 10 de setembre. Les companyies i artistes associats podran deixar el seu material de difusió i podran utilitzar per reunir-se amb programadors i programadores i altres professionals. Si no podeu venir a Tàrrega, ens podeu portar a l'oficina fins dimecres 6 de setembre el vostre material perquè nosaltres el posem a l'estand.

Descomptes en la inscripció professional

Recordeu que per poder assistir al Speed Meeting o entrar a la Llotja cal inscriure's com a professional a Fira Tàrrega (fins el 4 de setembre). Els socis i sòcies de l'APCC compten amb un descompte del 50% en el cost d'aquesta inscripció, que permet també format part del Manual de professionals de la Fira. Aquí teniu més informació.

L'associació comptarà amb un estand paraigües que podran utilitzar tots els socis i sòcies

Compartiu aquesta notícia