La Fira de circ al carrer de la Bisbal d'Empordà anuncia la seva programació

La Fira de circ al carrer de la Bisbal d'Empordà acaba d'anunciar la seva programació per al 2017. Aquest any la fira es celebrarà els dies 14,15 i 16 de juliol. En aquesta XXII edició comptarà amb les actuacions d'artistes i  companyies catalanes com  Pepa Plana, Circ Xic, Circ a les Golfes, Circ Pistolet, Bot Project, The Opposite Hand, Cia. Du'K'to i Companyia de Circ "eia".

El certamen de la Fira ha programat un total de 65 espectacles i a una quarantena de companyies. A més, es seguiran oferint activitats consolidades com l'Espai Fira i la Fira Bar, on es podran assistir a espectacles de petit format, tallers i actuacions de diverses ecoles de circ del territori català.

Cal dir que, el repte d'aquest any ha estat oferir actuacions de primer ordre, apostant per la qualitat i no per la quantitat. Com a novetats, despaquem l'espectacle inaugural de la Fira, que es farà al Parc 8 de març amb l'actuació de la companyia francesa La Rotative

Amb Pepa Plana, Circ Xic, Circ a les Golfes, Circ Pistolet, Bot Project, The Opposite Hand, Cia. Du'K'to i Companyia de Circ "eia"

Compartiu aquesta notícia