L’APCC porta el circ català al Festival Viva Cité a França

Amb l’objectiu de promoure la internacionalització del circ català, l’APCC ha viatjat el darrer cap de setmana al festival d’arts de carrer Viva Cité, un dels més importants de França. En aquesta estada l’APCC ha donat a conèixer la recentment editada guia de companyies i ha presentat en viu espectacles de companyies associades com són En Diciembre, Àmer i Àfrica circ cia i Diegolow. Més d’una cinquantena de professionals van assistir dissabte a la “Trobada amb el circ català”, que ha comptat amb la col•laboració de l’ICEC i de l’IRL.
 

La trobada va acabar amb un aperitiu amb productes catalans com a moment per establir connexions i intercanviar informació. Abans, Amer i Àfrica van presentar la seva nova creació, Envà, Diegolow va sorprendre amb el seu número de diàbolo i En diciembre va portar un extracte del seu espectacle Liquid Love, basat en roda Cyr. Aquestes companyies es van presentar a la convocatòria oberta que va fer l’APCC abans de la primavera.

Viva Cité es va celebrar del divendres 30 de juny al diumenge 2 de juliol i és un dels festivals de carrer més importants on assisteixen la majoria de programadors/es de festivals, mostres i programacions d’arts de carrer de tot França.

Aquesta acció s’emmarca en els objectius de potenciar la internacionalització i promoció del circ català, que continuarà enguany amb l’organització de la trobada amb programadors a Fira Tàrrega, on l’APCC comptarà també amb un estand paraigües.

 

Es va presentar la guia de companyies i peces en viu d’espectacles de En Diciembre, Àmer i Àfrica circ cia i Diegolow

Compartiu aquesta notícia