Nova mostra de companyies residents a La Central del Circ

La Central del Circ obre les seves portes aquest cap de setmana en un dels moments de l'any que les companyies residents mostren les seves creacions. Aquest divendres 14 i dissabte 15 de juliol podreu aproximar-vos al circ més arriscat i innovador en una vetllada dins el GREC Festival de Barcelona que inclourà els treballs d'Andreu Casadellà (Tret de sortida), Jose&Dani (Ningunapalabra), Marta Camuffi (Ballata pe un’Ananas) y Miguel Gigosos (Möbius).

Les entrades tenen un preu de 8€ per al públic general i de 6€ per a usuaris/es de La Central, socis/es de l'APCC i menors de 14 anys. Ja es poden comprar aquí.

Ballata pe un’Ananas
Marta Camuffi presenta Ballata pe un’Ananas, un sol de 25 minuts que explica una surreal, misteriosa i excèntrica relació amb una pinya. Una història d’amor i odi, dolçor i elegància, ràbia i gelosia, on passions i instints s’arremolinen junts en una dansa pertorbada, gairebé sagrada. Aquest treball és el resultat de la seva actual recerca sobre la contaminació i la transformació com a conceptes bàsics i motors de recerca tant física com a artística.

Creuant i barrejant disciplines, busca reinterpretar la tècnica convencional i crear un llenguatge personal que sigui capaç, a través de l’acte escènic, d’expressar la seva pròpia bogeria interior anant més enllà de la forma, per trobar la intenció en la gestualitat.

Möbius
Möbius és un solo de malabars atípic, amb una trama i llenguatge propi. L’artista Miguel Gigosos va néixer en 1988 a Valladolid. Apassionat per la pintura i el skate, va estudiar física fins a arribar de manera orgànica als malabars. Nusos corporals, contorsions i sorpreses. Comportament inesperat, malabar inesperat. Amb desenes de pilotes d’un rosa intens, un ésser humà es retorça en tots els sentits de la paraula i instal·la nous codis a la seva disciplina.

Tret de sortida
Conèixer l’experiència d’un familiar dins del corredor de la mort durant l’època franquista ha detonat el replantejament de la idea de reclusió i empresonament. Com es mou un cos acrobàtic a qui li han llevat durant un temps el dret a la llibertat d’expressió? Inspirat pel pintor expressionista Egon Shciele, Andreu Casadellà modela el seu cos i juntament amb el trapezi washington i un gong presenta un espai en recerca constant d’equilibri.

Ningunapalabra
Una parella que es coneix a la perfecció, no obstant una sorpresa arriba en cada trobada. Lluny de parlar de l’amor, aquesta parella poc comú parla amb els seus cossos. Ells evoquen llibertat, vol i adrenalina.

Jose&Dani, dúo format l’any 2011 per Josefina Castro i Daniel Ortiz, presenten Ningunapalabra. Després de 6 anys treballant junts en la disciplina del quadre aeri, actualment es troben immersos en la creació del cabaret “Terabak de Kiev” a París, al Théâtre Monfort, sota la direcció de Stephane Ricordel. Recentment, han guanyat la medalla de plata del festival “Cirque du Demain” a París.

El 14 i 15 de juliol, nou EP amb Andreu Casadellà, Jose&Dani, Marta Camuffi i Miguel Gigosos

Compartiu aquesta notícia