Més de 26.000 assistents al Festival Circ Cric

El Festival Circ Cric conclou la seva 8a edició amb més de 26.000 assistents i una setantena de funcions durant els seus tres mesos de duració. Segons la seva directora, Montse Trias, "el festival ha crescut en projecció estatal i internacional i creix en renom mundial”. Trias ha destaat la gran participació de companyies de Galícia, País Basc, Castilla La Manxa, Madrid, entre d’altres, i de països com Xile, Argentina, Brasil, França o Itàlia. De cara al 2018, Trias ha explicat que “seguirem amb la línia establerta però potenciant encara més els pallassos i la comicitat, que és la nostra especialitat. El nostre lema: grans pallassos en espais petits”.

El programa d’enguany s’ha caracteritzat per la vinculació que el festival Circ Cric proposa entre natura i les diferents disciplines artístiques com el circ, la música, les titelles, el teatre i els pallassos. De fet, el Festival ha celebrat aquest any el 20è aniversari que la companyia fundada per Tortell Poltrona és al Parc Natural del Montseny.
 

La programació ha inclòs l'estrena de l'espectacle Garranyics, una reflexió sobre les contradiccions de la societat actual que han coprotagonitzat Montse Trias i el pallasso Tortell Poltrona i que han vist unes 3.700 persones.

L'activitat que ha obtingut més èxit respecte a altres edicions és el Festival Internacional de Pallasses, que en la seva quarta edició ha reunit més de 80 pallasses de tot l'Estat i Europa. També han esgotat entrades propostes musicals com els concerts de  Joan Garriga i els Galàctics Mariatxis i el d’inici de gira de Sopa de Cabra.

“El públic del Circ Cric és fidel; acaba tornant i viu del boca a orella”, comenta Trias. La directora i tot l’equip són molt conscients de que el seu públic es desplaça expressament fins al Montseny per acudir al Festival i es senten orgullosos d’omplir l’aforament de 600 persones de la seva carpa.

 

Durant tres mesos s'han programat unes 70 funcions

Compartiu aquesta notícia