La Guia de companyies i professionals de circ de l'APCC, consultable en línia

La Guia de companyies i professionals de circ de l'APCC ja es pot consultar en línia. En aquest enllaç podreu trobar aquesta publicació que té com a objectiu difondre el circ català a nivell local i internacional. Conté la informació que els socis i sòcies de l'APCC en han fet arribar en els darrers mesos sobre els seus espectacles en gira, i també una secció d'informació sobre altres professionals dedicats a aspectes de gestió, tècnica, etc. La Guia es presentarà de manera oficial en el marc de les activitats de la Llotja Professional de Fira Tàrrega.

La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estaran disponibles en diferents idiomes. Dedica una plana per companyia, amb una fitxa esquemàtica amb les dades dels espectacles i el contacte. S'ha donat un espai important a la imatge, que ocupa gran part de la publicació.

A més, la guia inclou un annex amb informació dels altres professionals que formen part de l’APCC com distribuïdors/es, gestors/es, tècnics/es, etc. El disseny de la publicació ha anat a càrrec de Rosa Lladó.

Els socis i sòcies ja podeu recollir el vostre exemplar de la guia a la seu de l'APCC a La Central del Circ en el nostre horari habitual de 9h a 16h (tingueu en compte que el mes d'agost tancarem l'oficina del 7 al 17 d'agost).

Recull informació sobre espectacles dels nostres associades i associades

Compartiu aquesta notícia