Torna el festival d'artistes al carrer Buskerai

Aquest dijous torna a La Ribera de Barcelona el festival d'artistes al carrer Buskerai, organitzat per l'entitat Recursos d'Animació Sociocultural. Durant tres dies, es programen espectacles per a tot tipus de públic al carrers i places del barri amb artistes locals i internacionals. Enguany a més el festival comptarà amb el Marroc com a país convidat.

Buskerai és segons els seus organitzadors"un projecte de barri per al barri obert a tota la ciutat que pretén fomentar la cultura urbana com expressió d’interculturalitat i de convivència i donar a conèixer el treball de joves artistes del món de la música del circ i del teatre".

En la programació actuaran entre d'altres el pallasso Javier Ariza, amb el seu espectacle Periquillo, i també Ale Risorio, Néstor Navarro i Ciro Cavallo, entre d'altres.

Tots els espectacles són a la gorra i  es realitzaran el dijous 27, el divendres 28 i el dissabte 29 de juliol a partir de les 19h a les següents places del Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona: Plaça de Sant Pere, Carrer de l’Allada Vermell, Plaça de Sant Agustí Vell, Plaça de Sant Cugat i Basses de Sant Pere.

Tindrà lloc del 27 al 29 de juliol pels carrers del barri de La Ribera de Barcelona

Compartiu aquesta notícia