El Bar London, Marilén Ribot i Montserrat Trias, protagonistes del número d'estiu de Zirkòlika

La reobertura del Bar London per part del seu nou propietari, Carlos Raluy, obre el nou  número de la revista Zirkòlika, que també inclou entrevistes amb les artistes de circ Marilén Ribot, trapezista i Montserrat Trias, pallassa, a més d'articles sobre la companyia Solfasirc i Guga i Silvia o la nova carpa de circ a Sant Pere de Ribes. La revista també fa un repàs als darrers festivals de circ com Fira Trapezi del passat mes de maig, el TAC de VAlladolid i l'Umore Azoka.

Zirkolika explica en el seu tema principal com Carlos Raluy del Circo Histórico Raluy ha heretat el London Bar, un punt de trobada d'artistes de circ de princpis del segle passat. El bar, situat al Raval de Barcelona, està protegit pel seu valor històric.

A més, també la publicació també recull la constitució de l'Associació de Professionals Circbalear, informació sobre el documental Fakirs de Xavier Domènech i sobre la companyia Proyecto Sánchez. El  malabarista Miguel Gigosos protagonitza un altre dels articles i també s'explica la història i actualitat del Circo Coliseo.
 

S'anuncia la constitució d'una associació de professionals del circ balear

Compartiu aquesta notícia