Arriba la novena edició del Festival de Circ de Terrassa

El Festival de Circ de Terrassa, nascut al 2009, arriba enguany a la seva novena edició. Aquest projecte organitzat i dirigit per l'entitat Tub d'Assaig és un projecte que integra un seguit actes i espectacles dedicats de ple al món del circ: animacions, espectacles, gales i música, presentacions de la temporada, treballs en procés... Enguany el festival començarà diumenge 3 de setembre amb l'espectacle Mur de la companyia de circ Bombeta i circ Vermut, dirigits per Nacho Flores. En aquesta peça intervenen artistes amb diferents discapacitats funcionals que demostren que les barreres emocionals i socials estan en els nostres prejudicis.

L'objectiu principal d'aquest Festival és el donar a la ciutadania l'oportunitat de conèixer i viure circ en primera persona i de prop, a més de la possibilitat de provar diverses disciplines a través dels tallers oberts. A la vegada, enriquir el teixit artístic del circ per a locals i foranis, artistes i espectadors. Aquest festival te una finalitat molt clara de dinamització del territori, mitjançant la implicació de les entitats que hi viuen en ell i el disseny d'una sèrie d'accions que cerquen la participació activa del públic assistent.

La programació continua dmarts 5 de setembre amb WoooW de Nando Caneca i El Apartamento de la cia Cirk About It a més de  A salto alto de la companyia brasilera Circo No Ato. Dimecres es podrà veure Sin remite, de la cia Jean Philippe Kikolas i també els Malabreikers amb l'espectacle del mateix nom, i també la cia terassenca Pistolet presentarà Quan no tocàvem de peus a terra.

Dijous arriba el Senyor de les Baldufes amb Penélope y Aquiles i Breaking Point de Weibel Weibel.El Festival acabarà aquella nit amb la Gala de Circ amb diferents artistes i disciplines com els malabars de RAmiro Vergaz, la Roda Cyr de Sergio González o el trapezi de MArcos TAjadura.

Aquí podeu consultar també totes les altres activitats, com els tallers de circ.

L'organitza i dirigeix l'associació Tub d'Assaig amb el suport de l'Ajuntament i el Centre Cultural Terrassa

Compartiu aquesta notícia