L'APCC presenta la Guia de Companyies i Professionals a Fira Tàrrega

L'APCC organitza un estand paraigües a Fira Tàrrega amb l'objectiu de difondre l'entitat i donar a conèixer la feina dels socis i sòcies que en formen part. Enguany farem especial èmfasi en la difusió de la Guia de professionals que hem editat, que recull la informació de companyies associades i els seus espectacles gràcies a les aportacions dels nostres membres. Aquest llibre es presentarà dissabte 9 de setembre a la Llotja, a les 11h50.

Per tal de difondre la feina dels nostres associats/des, usrecordem que ens podeu enviar el vostre material de difusió (postals, targetes) abans del 7 de setembre a l’oficina. També ens podeu fer arribar per wetransfer els vostres vídeospromocionals per tal de projectar-los al estand (fins el 6 de setembre).

L’estand estarà a la disposició dels socis i sòcies, i us animem a ser-hi presents, per tal de difondre la vostra feina i conèixer per dins la fira més important d’arts escèniques de Catalunya.

Speed meeting amb programadors i programadores

Com l'any passat, l'APCC organitza una trobada amb programadors i programadores. Enguany tindrà lloc divendres 8 de setembre al migdia a la Llotja de la fira. Aproximadament hi participaran una vintena de companyies associades (les inscripcions van finalitzar el mes de juliol), i estem confirmant els darrers programadors i programadors que hi assistiran, que abracen l'escena local i internacional.

Recordeu que per visitar la Llotja de Fira Tàrrega heu d'estar acreditats com a professionals. Com en d'altres ocasions, els socis i sòcies de l'APCC gaudiu d'un 50% en el cost de l'acreditació. El termini per acreditar-se acaba el 4 de setembre.

Els socis i sòcies poden portar-nos el seu material de difusió perquè estigui al estand

Compartiu aquesta notícia