Curs de Primers Auxilis amb James Wellington

Saps com actuar davant de traumatismes, esquinços o hemorràgies? Per afrontar correctament aquestes situacions oferim un curs per a formadors i formadores en circ, que impartirà James Wellington el pròxim cap de setmana del 4 i 5 de novembre. El curs, de 12 hores de duració, tindrà lloc a La Central del Circ oferirà coneixements elementals en primers auxilis per aplicar en casos d'accidents o malalties sobtades.

La formació està destinada a docents, educadors/es, animadors/es, monitors/es que imparteixen tècniques de circ, però també a artistes com acràbates, aeris, equilibristes, riggers, professionals o amateurs, interessats en aquests coneixements. El cost és de 75 euros, 60 euros per a membres de l'APCC. Les inscripcions ja es poden fer aquí.

James  Wellington  és  màster  en  Fisioteràpia  Esportiva  de  la   University College London el 2006 i ha treballat durant 6 anys al Circus Space, de Londres, com a cap de fisioteràpia. Actualment és director de “Perform Health Ltd”, que proporciona serveis de fisioteràpia i massatge esportiu al sector de les arts escèniques, i  col•labora  amb  La  Central  del  Circ  i  l’escola  de  circ  Rogelio  Rivel.  També  col•labora  amb  la  FEDEC  (Federació  Europea  de  les  Escoles  Professionals  de  Circ)  en  la  redacció  de  manuals  didàctics  per  a  diferents  disciplines  de  circ.  Ha  estat  cap  de  fisioteràpia de les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Londres.

Els curs  constarà  de  continguts  teòrics  i  pràctics  per:

-   Prevenir   els   accidents   en   la   pràctica   del   circ.
-  Aplicar  els  procediments  i  les  tècniques  més  adequades d’autoprotecció    i    suport    a    l’assistència    sanitària.
-    Poder  identificar  i  resoldre  situacions  d’emergència  vital.
-  Practicar  les  tècniques  essencials  de  Primers  Auxilis,  des  de  la  Reanimació  Cardio  Pulmonar  (RCP)  a  com  moure   correctament   una   persona   ferida   o   malalta.

Informació pràctica

L'horari del curs serà dissabte 4 de novembre de10h a 14h i de 15h a 19h i diumenge 5 de novembre de 10h a 14h. Les inscripcions ja es poden fer aquí, i fins el 30 d'octubre. El programa complet el trobareu aqui.

La  inscripció  només  serà  vàlida  quan  t’hagis  inscrit  online  i  facis  el  pagament:  o  bé  en  efectiu o targeta de crèdit a  l’oficina  de l’APCC a La Central del Circ, o bé per ingrés bancari  al compte Cajamar-APCC:   ES19 3058 0520 7127 2040 5661
i ens  enviïs  a  projectes@apcc.cat el  comprovant,  indicant  el  teu  nom  i  el  curs  al  qual  t’inscrius.

El cost és de 75 euros i de 60 euros per a membres de l'APCC. Els diners només es retornaran en cas d’anul.lació del curs. Cal un mínim de 10 persones inscrites per poder fer el curs.

El preu reduït s’aplica també als socis de l'Associació Gironina de Teatre (AGT) i els alumnes de Formació de Circ Social de l’Ateneu Popular 9 Barris i les escoles membres de l'Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET), a més dels membres d'associacions de l'estat espanyol que treballen en xarxa amb l'APCC.

El programa ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l’APCC i s'atorgarà certificats d'assistència als participants.

Ha canviat de dates i tindrà lloc el 4 i 5 de novembre

Compartiu aquesta notícia