Neix un nou festival d'arts escèniques a Ribes de Freser, Sotabosc

El pròxim 30 de setembre de 2017, Ribes de Freser (Ripollès) acollirà el Sotabosc, un nou festival familiar d’arts escèniques pensat perquè les famílies puguin gaudir d’espectacles a l’aire lliure en espais verds. L’esdeveniment és organitzat per l’Associació Cultural dosidoscinc, formada per les gestores culturals d'Altercircus, La Maleta dels espectacles, La Centraleta i Espectacle Espectacular. L'organització compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ribes de Freser.

La programació començarà amb l’actuació dels gegantons i capgrossos de Ribes a la plaça del Mercat a les 11 h on també tindran lloc els Jocs Tradicionals de la companyia El Pájaro Carpintero. A les 12 h s’oferirà la projecció curts d’animació al cinema de Ribes de Freser, en col·laboració del Festival Gollut i ECIB (Escola de Cinema de Barcelona). A la 13 h hi haurà un vermut popular ofert per Vermut Miró.

A la tarda, a partir de les 16h les nenes i nens podran gaudir del taller de circ “Circ a les Golfes” que tindrà lloc al Castell de Sant Pere, a continuació, a les 18.15 h actuaran les titelles itinerants de la companyia Peus de porc. L’espectacle “Insomni” de la companyia Dudu Arnalot, tindrà lloc a la Font Margarideta a les 19.30 h, finalment la jornada es tancarà amb l’espectacle de circ “The Flamingo’s” de la Companyia Els Herrerita.

L’accés a tots els espectacles i activitats es farà amb una sola entrada de 15 € (preu general), 12,50 € (preu reduït per la franja dels 3-7 anys). L’entrada dóna accés a tots els espectacles, projeccions, tallers i vermut popular i es podrà comprar el mateix dia al punt d’informació Turístic i al Teatre de Ribes de Freser, tot el dia; i a les taquilles del cinema, només al matí.

Si voleu més informació podeu consultar la web del Sotabosc.

 

Està organitzat per les difusores de circ Altercircus, La Maleta dels Espectacles, La Centraleta i Espectacle Espectacular

Compartiu aquesta notícia