L'APCC celebra el segon speed meeting a Fira Tàrrega

L'APCC va organitzar el seu segon speed meeting amb programadors i programadores durant la darrera edició de Fira Tàrrega celebrada el passat cap de setmana. La trobada va comptar amb la participació de més d'una vintena de companyies i de tretze programadors i programadores de diferent tipus de festivals i iniciatives relacionades amb les arts escèniques. Els participants van valorar positivament aquestes reunions perquè permeten conèixer tant programadors o companyies amb qui no es tenia contacte, i la trobada es fa en un entorn enfocat a l'intercanvi.

Durant aquesta edició de Fira Tàrrega l'APCC també va presentar públicament la Guia de Companyies i Professionals, editada per l'associació per donar a conèixer els espectacles dels i les artistes i promoure la seva difusió a nivell local, estatal i internacional. Aquesta guia és accessible en format pdf en aquest enllaç. La presentació va anar a càrrec de Teresa Iglesias, vicepresidenta de l'APCC, que va destacar el nombre de companyies que recull el llibre, unes 80 en total.

Durant els quatre dies de fira els socis i sòcies van poder recollir el seu exemplar de la guia, així com programadors i altres professionals de les arts escèniques.

L'APCC, com ja és habitual, va comptar amb un estand a la Llotja de la fira, on es podia trobar material de difusió dels espectacles dels seus associats i associades.

L'associació també va presentar la Guia de Companyies i Professionals a la Llotja de la fira

Compartiu aquesta notícia