La companyia Proyecto Precipicio presenta Lugar a La Central del Circ

La companyia Proyecto Precipicio presenta l'espectacle Lugar a La Central del Circ el pròxim divendres 29 de setembre en el marc de la convocatòria Preestrena que ofereix aquesta fàbrica de creació. Proyecto Precipio es una companyia de circ formada per Eleonora Gimenez i Vanina Fandiño amb Diego Vernazza com a autor de la dramaturgia.

La Central del Circ ha posat a la disposició de la companyia, a través d’una residència tècnica, la sala de posada en escena perquè puguin preparar la seva creació, que avança cap a la darrera fase abans de l'estrena.
 

A Lugar dues dones viuen, en equilibri, sobre una corda que canvia de caràcter: es tiba, es distén, es corba, i configura així espais diferents. Espais sempre ínfims i mòbils però que poden, eventualment, constituir llocs, formes habitables. Un veritable lloc és possible allí on tot és moviment, inestabilitat? Què seria, en suma, un lloc, un espai humà, habitable, en un món en perpetu desequilibri?

Per a les artistes la línia esdevé camí, traça, memòria, idea, paraula. Segueixen aquesta línia, els seus canvis, els seus capritxos, per explorar així la nostra manera d’estar a la terra (o alguns centímetres més amunt…)

El preu de l'entrada és de 4€ i les entrades es poden comprar aqui.
 

La preestrena serà el

Compartiu aquesta notícia