Leandre, Pepa Plana, La Fem Fatal, La Industrial Teatrera i Kerol a la programació de les Festes de la Mercè

Les festes de la Mercè de Barcelona han programat diversos espectacles de circ que es podran veure en els escenaris habituals per a les arts de carrer, el Parc de la Ciutadella i el Castell de Montjuïc.  Entre d’altres,  es podran veure els espectacles “Rien à diré”, del clown Leandre, Suite, de la també pallassa Pepa Plana, Nàufrags de La Industrial Teatrera, el número de trapezi doble Anton i Polina de La Fem Fatal i el darrer número del malabarista i especialista en beatbox Jordi Kerol.

Predomina doncs, la programació d’espectacles còmics, com el del contorsionista Bart Van Dyck , que mostrarà Barto, i també Alone del pallasso Sebas i La gran aventura de Marcel Gros. A més, La Mercè ha programat el número Phantôme del jove artista de circ Pablo Molina i el taller de la circ de la carpa anomenada Berta de la companyia de Valls Passabarret.

Les acrobàcies vindran també de la ma dels artistes argentins Jose i Dani, amb el seu número de quadrant aeri Ninguna palabra, mostrat a La Central del Circ, i l’espectacle Gravir, de la companyia francesa formada per dones  Les quat’fers en l’air.

El Castell de Montjuïc i el Parc de la Ciutadella acullen els espectacles d’arts de carrer de la festa major de Barcelona

Compartiu aquesta notícia