El TNT s’estrena amb l’espectacle de circ finlandès Cutting Edge

El festival Terrassa Noves Tendències que es va inaugurar ahir  amb un espectacle de la Fura dels Baus, estrena avui a Catalunya Cutting Edge, de la companya de circ finlandesa WHS. El festival s’allarga fins a diumenge 1 d’octubre i es centra en creacions que treballen els nous llenguatges de les arts escèniques.


Cutting Edge es centra en la decapitació, per reflexionar sobre la identitat i el seu origen, sobre per què la mutilació de cossos ha estat sempre el número estrella dels espectacles de màgia, sobre el significat simbòlic de tallar un cap i de com podem aprendre de la nostra humanitat a través d’un acte tan inhumà.
Cutting Edge es situa entre l’humor negre i la tragèdia minimalista i combina la màgia, el barroquisme, la dansa contemporània i les arts visuals en una peça que explora una part brutal de la nostra cultura.

Per la seva banda, l’artista de circ Quim Girón de la companyia Animal Religion porta a Terrassa el seu darrer espectacle, Fang, basat en la manipulació i transformació d’aquest material. Una primera mostra d’aquesta peça es va poder veure a La Pedrera aquesta estiu en el cicle Noves Tendències.


Recordeu que els socis i sòcies de l’APCC gaudiu de descomptes en alguns dels espectacles del TNT, com Cutting Edge. Consulteu-los aqui.

La programació del festival Terrassa Noves Tendències inclou Fang, de Quim Girón

Compartiu aquesta notícia