Amer i Àfrica presenten Envà a Fira Mediterrània

La 20 edició de Fira Mediterrània que té lloc a Manresa aquest cap de setmana presenta a Catalunya l’espectacle en creació de la companyia Amer i Àfrica, Envà, que té com a escenografia bales de palla. També forma part de la programació de la fira Mira T, el darrer espectacle de Circ Panic. A nivell internacional, es podrà veure Cirque Rouages, formada per artistes catalans i francesos, amb la peça Sodade, i també la companyia danesa Brunette Bros amb El millor circ i el segon més petit del món. També es podrà veure Halka, del Grup Acrobàtic de Tànger.

A Envà, entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen mitjançant el moviment, els equilibris, l'humor i l’ús de l’espai sobre les relacions humanes. Amb la tècnica de mans a mans, Amer Kabbani i Àfrica Llorens reflecteixen l’estupidesa de la naturalesa humana i els envans (o parets) mentals que construïm per protegir-nos.

L’APCC tindrà estand a la Llotja Professional del dijous 5 fins dissabte 7 d’octubre, un estand paraigües que acollirà el material promocional dels socis i sòcies amb espectacles disponibles. A l’estand es difondrà la Guia de Companyies i Professionals, un exemplar editar per l’APCC que recull espectacles d’associats i associades.


Els socis i sòcies de l’APCC recordeu que gaudiu d’un descompte del 50% en el preu de l’acreditació professional per assistir a les activitats professionals de la fira.

La 20a edició també ha programat Circ Panic i el seu espectacle Mira T

Compartiu aquesta notícia