Mònica Alsina formarà sobre com preparar els infants des del joc i la improvisació

El cap de setmana del 28 i 29 d'octubre Mònica Alsina oferirà la segona part del curs "Preparem els infants per a fer grans coses" impartit el 2016, titulat "Preparació física per a infants des del joc i la improvisació". En aquest cas la formació es centrarà en la pràctica, i es farà primer un repàs a la teoria perquè tothom pugui seguir el curs sense cap tipus de problema. Aquest curs forma part del cicle de formació per a formadors i formadores.

L'objectiu del curs de Mònica Alsina és donar eines que ajudin a  reconèixer les qualitats i característiques dels nens i nenes, despertar-los la seva consciència corporal i la capacitat d’improvisació i  ajudar-los a assolir unes bases correctes per a la pràctica de  l’acrobàcia o  de qualsevol altre disciplina que utilitzi el cos com a principal instrument del seu treball. Aquí us podeu inscriure i més avall trobareu l'enllaç amb el programa complet del curs.

L'APCC organitza, de forma pionera a l’estat espanyol i des de 2010, cursos de formació de formadors/es de circ amb l’objectiu d’oferir eines que permetin millorar les competències dels formadors  i formadores de circ i dels professionals de l’educació i el lleure.

Us adjuntem informació dels pròxims cursos:

Primers auxilis amb James Wellington el 4i 5 de novembre (12h) (data canviada)

Aquest curs ensenyarà com cal actuar davant de traumatismes, hemorràgies o esquinços, amb simulacions i entrenament de forma presencial, i les tècniques més eficients per auxiliar possibles emergències que sorgeixin en la pràctica del circ. Consulteu el PROGRAMA per obtenir més informació. El termini d'inscripcions s'acaba el 31 d'octubre, sempre que quedin places disponibles.


Pedagogia lúdica del circ amb Andrea Martínez

L'últim curs del cicle tindrà lloc el 2 i 3 de desembre i durarà 16h. Es tracta d'un monogràfic d’iniciació a la pedagogia del circ i a les seves possibilitats educatives des d’una perspectiva lúdica.  Es donaran eines per poder introduir el tema del circ dins d’un context lúdic i educatiu, a través de jocs i de la  pràctica de les tècniques base del circ: acrobàcia, malabars, equilibrisme i tècniques aèries, tot combinat amb jocs d’expressió corporal i posada en escena.
 

Informació pràctica

Cada monogràfic té un preu de 75 euros, 60 euros per a membres de l'APCC. El curs de Pedagogia lúdica del circ, amb més hores, té un preu de 100€, 80€ pels socis  i sòcies de l’APCC. El preu reduït s’aplica també als socis de l'Associació Gironina de Teatre (AGT) i els alumnes de Formació de Circ Social de l’Ateneu Popular 9 Barris i les escoles membres de l'Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET), a més dels membres d'associacions de l'estat espanyol que treballen en xarxa amb l'APCC.

El programa complet amb tota la informació sobre objectius, temes, etc, el podeu consultar aqui i ha estat elaborat per la Comissió de Formació de l’APCC. S'atorgaran certificats d'assistència als participants.


AQUI trobareu el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ. Recordeu que la inscripció només serà vàlida un cop hagueu enviat a projectes@apcc.cat el comprovant de l’ingrés bancari (Cajamar-APCC: ES19 3058 0520 7127 2040 5661), indicant el nom i el curs al qual us inscriviu.Els diners només es retornaran en cas d’anul.lació del curs. Cal un mínim de 10 persones inscrites perquè el curs es pugui dur a terme.

El curs de primers auxilis amb James Wellington canvia de data i es durà a terme el cap de setmana del 4 de novembre

Compartiu aquesta notícia