Vols afegir el teu espectacle a la Guia de Companyies i Professionals de l'APCC?

L’APCC actualitzarà els continguts de la Guia de companyies i professionals editada en paper aquest estiu, per tal d’incorporar els socis i sòcies que no van  enviar-nos la informació dels seus espectacles i a la vegada incloure els nous i les noves professionals que s’han incorporat a l’associació els darrers mesos. Aquí podeu consultar la guia actual en pdf.

La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estaran disponibles en diferents idiomes.Recordeu que també podeu recollir un exemplar en paper de la guia editada a l'estiu  a l'oficina de l'APCC.


Demanem als socis i sòcies artistes que no formeu part de la guia que ompliu aquest formulari amb la informació dels vostres espectacles. La guia dedica una plana per companyia, amb una fitxa esquemàtica amb les dades dels espectacles (3 per companyia) i el contacte. Es dóna un espai important a la imatge, que haurà de ser una fotografia en qualitat d’un dels espectacles.

A més, la guia inclourà un annex amb informació dels altres professionals que formen part de l’APCC com distribuïdors/es, gestors/es, tècnics/es, etc. Aquí podeu omplir el formulari corresponent.


ATENCIÓ, en ambdós casos, la DATA LÍMIT per enviar-nos la vostra informació és 10 de NOVEMBRE. 

Podeu omplir el formulari amb la informació dels vostres espectacles fins el 10 de novembre

Compartiu aquesta notícia