Elena Zanzu, Pablo Molina i Joel Martí, Cia Capicua i cia PSIRC preseleccionats per al projecte De Mar a Mar

La segona edició del projecte De Mar a Mar, del que forma part La Central del Circ entre altres centres de circ d'Espanya i França, ha donat a conèixer els projectes seleccionats en la modalitat de recerca i els preseleccionats en la modalitat d'artistes i companyies emergents i consolidats. Formen part de la preselecció els artistes emergents Elena Zanzu, el projecte Random de Pablo Molina i Joel Martí, i cia Capicua, i com a companyies consolidades la cia PSIRC.

En la modalitat de recerca, ja han estat seleccionats Javier García Pérez ‘Mimo’ / Cía. Barré (ES), Collettivo Terzo Livello (FR), Rouge Elea, Corine Cella (FR), LA JUNE (FR), Compagnie SCOM (FR) i Collectif Noue (FR). Aquesta modalitat està estinada a tot artista o companyia professional de circ que està desenvolupant un treball de recerca no enfocat a la producció d’un espectacle. 

Cada projecte comptarà amb 1 o 2 residències d’entre 1 i 2 setmanes, una beca de creació de 2.000€ (IVA inclòs), una beca de mobilitat (màx. 1.000€ IVA inclòs), i acompanyament administratiu i de producció entre altres.

Respecte a la modalitat d'artistes emergents, les companyies preseleccionades són: José & Dani (ES), Dikothomia Cía. / Endika Salazar (ES),Elena Zanzu  (ES), Random – Pablo Molina & Joel Martí (ES), COMPAÑIA CAPICUA (ES), La Belle Journée (FR), Mélissa Roces Buelga, Compagnie HikéNunk (FR) Les Têtes Réduites (FR) i Cie Fheel Concepts (FR).

Cada projecte comptarà amb 2 o 3 residències d’entre 1 o 2 setmanes, una beca de creació de 5.000€ (IVA inclòs), una beca de mobilitat (màx. 2.000€ IVA inclòs), acompanyament administratiu i de producció entre altres.

En la modalitat d'artistes consolidats, les companyies preseleccionades han estat Companyia PSIRC (ES), Cie Bivouac (FR), Marta Torrents (FR), Compagnie Aller-Retour (FR),  Los Muchachos Production (FR)


Cada projecte comptarà amb 2 o 3 residències d’entre 1 o 2 setmanes, una beca de creació entre 5.000€ i 10.000€ (IVA inclòs), una beca de mobilitat entre 2.000€ i 3.000€ màxim (IVA inclòs), un acompanyament administratiu entre altres.

Aquesta setmana a Toulouse es durà a terme la selecció final

Compartiu aquesta notícia