L'Associació de professionals de circ de la Comunitat Valenciana organitza La Nit del Circ Valencià

L'Associació de professionals de circ de la Comunitat Valenciana organitza La Nit del circ valencià el 18 de novembre de 2017 a la ciutat de València. Aquesta iniciativa vol promoure el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies ; donar visibilitat als espectacles de qualitat creats i produïts al País Valencià, cohesionar el sector, i mostrar l’enorme potencial del circ en totes les seves vessants perquè pugui rebre l’atenció que li correspon dins el món cultural valencià.
L'objectiu és reunir el sector professional, els mitjans de comunicació, personalitats públiques i institucionals i el públic general per compartir i gaudir d'espectacles de circ valencià.

La primera Nit de Circ es realitza a la ciutat de València i consta de tres parts: un espectacle de carrer que convida al públic; un moment de trobada i reflexió sobre el circ valencià com art escènica important dins la cultura valenciana; i una gala de números de circ que mostra les diferents disciplines dins un espai teatral.


 

Tindran lloc el 18 de novembre a la ciutat de València

Compartiu aquesta notícia