Busquen finançament per un projecte de calendari de nus amb artistes de circ

L’artista de circ Melissa Scioscia, juntament amb l’equip de LaBonita, han endegat un projecte de calendari de nus amb artistes de circ i una exposició fotogràfica amb l’objectiu de donar a conèixer el món del circ així espais de circ autogestionats d’arreu de Catalunya, sovint desconeguts. El projecte necessita finançament per imprimir els calendaris, aquí trobareu l’enllaç per saber com funciona el  procés de recollida de fons.

El calendari, fotografiat per Jordi Plana, dedica cada mes a un espai i artistes diferents.  Els espais de circ on estan fetes les fotografies són  a Barcelona La Bonita, El Otto, Gente Colgada, Atlantis, Ateneu Nou Barris, Rai i a d’altres poblacions Tub d’Assaig (Terrassa), Esplai de Circ (Arenys de Munt), La Vela de l’Estruch de Sabadell, Cronopis (Mataró), i Konventpuntzero (Berga, Carpa Revolució (Sant Pere de Ribes).

Els artistes que apareixen són Maria Cavagnero, Antonia Solano, Las Sistars, Pablo Domichovsky, Lola Galeote, Stefano Franzini, Nacho Ricci, Silvia Capell i Sergio González, Toni Gutiérrez y Asvin López, Irene de Paz i  Mariona Moya, Nico i la mateixa Melissa Scioscia.

La iniciativa del calendari va acompanyat d’una exposició fotogràfica de gran format, amb 24 imatges, dues per cada artista/es.

El calendari es donarà a conèixer el dia 2 de desembre a La Bonita.

Compartiu aquesta notícia