Elena Zanzu, Random, cia Capicua, Psirc seleccionats a la segona fase De Mar a Mar

El projecte europeu transfronterer De Mar a Mar ha anunciat les companyies i artistes seleccionats per a la seva segona convocatòria. Els projectes associats a l'APCC d'Elena Zanzu, Random i la companyia Capicua han estat seleccionades com a com a companyies emergents, i Psirc com a companyia consolidada. En la categoria de recerca trobem la companyia formada per Jordi Serra i Debi Cobos.

La resta de companyies seleccionades són, en la categoria d'emergents: Dikothomia compañía Endika Salazar, Fheel Concepts, Hikénunk i el dúo de quadrant aeri José&Dani. Com a companyies consolidades trobem Los Muchachos Production, Bivouac i Marta Torrents i Aller-Retour. En la categoria de recerca trobem els projectes de Nom proviisonal i Le trou de conjugaison.

La modalitat de recerca està estinada a tot artista o companyia professional de circ que està desenvolupant un treball de recerca no enfocat a la producció d’un espectacle. Cada projecte comptarà amb 1 o 2 residències d’entre 1 i 2 setmanes, una beca de creació de 2.000€ (IVA inclòs), una beca de mobilitat (màx. 1.000€ IVA inclòs), i acompanyament administratiu i de producció entre altres.

Respecte a la modalitat d'artistes emergents, cada projecte comptarà amb 2 o 3 residències d’entre 1 o 2 setmanes, una beca de creació de 5.000€ (IVA inclòs), una beca de mobilitat (màx. 2.000€ IVA inclòs), acompanyament administratiu i de producció entre altres.

En la modalitat d'artistes consolidats, cada projecte comptarà amb 2 o 3 residències d’entre 1 o 2 setmanes, una beca de creació entre 5.000€ i 10.000€ (IVA inclòs), una beca de mobilitat entre 2.000€ i 3.000€ màxim (IVA inclòs), un acompanyament administratiu entre altres.

La companyia de Jordi Serra ha estat seleccionada en la categoria de recerca

Compartiu aquesta notícia